Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Forgotten Silver

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 53 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.53
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jack­son goes Or­son Wel­les.

Jack­son goes Or­son Wel­les. "­Do­ku­ment­ti" uu­si­see­lan­ti­lai­ses­ta elo­ku­va­pio­nee­ris­ta, jo­ka kek­si hil­jai­suu­des­sa jo 1900-lu­vun alus­sa pitkän elo­ku­van, kung­fun, alas­ton­koh­tauk­set, ää­ni­fil­min ja pal­jon muu­ta. Haus­kin­ta on se, että aust­ra­lia­lai­sy­leisö ot­ti ko­ko ju­tun ai­van to­sis­saan.
Leo­nard Mal­tin ja Sam Neill an­toi­vat us­kot­ta­vaa taus­ta­tu­kea. Vas­taa­van yk­sittäi­sen le­vyn jul­kai­si aiem­min Fu­tu­re Film.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvan luonne on pseudodokumentaarinen, joten keskitason kuva ja ääni ajavat asiansa mainiosti. Ekstroihin on tallennettu 24 min. dokumentti ja 9 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy