Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

JFK

JFK - avoin tapaus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 181 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tässähän tämä J.F. Ken­ne­dyn mur­ha sit­ten sel­vi­si­kin, kun pan­tiin Ame­ri­kan suu­ri mo­ra­lis­ti asial­le.

Tässähän tämä J.F. Ken­ne­dyn mur­ha sit­ten sel­vi­si­kin, kun pan­tiin Ame­ri­kan suu­ri mo­ra­lis­ti asial­le.
Jot­ta elo­ku­van voi­si pä­teväs­ti ar­vos­tel­la, pitäi­si lu­kea hyl­ly­met­ri kir­jo­ja mur­ha­tut­ki­muk­sen sok­ke­lois­ta. Pitkä, mut­ta pitää ot­tees­saan.
Lois­ta­va kaar­ti ja kaik­ki par­haas­sa ve­dos­saan: Ke­vin Cost­ner, Ke­vin Ba­con, Tom­my Lee Jo­nes, Ga­ry Old­man (L.H. Oswald).

Kuva, ääni & ekstrat

Ikävää, ettei näin laajakuvainen elokuva ole anamorfinen. Tv-zoom heikentää kuvan laatua. Lisäksi koodauksessa on säädetty vaikeisiin paikkoihin liian alhainen bittivirta, kun muun muassa aidat elävät. Edelleen harmillisesti vain Dolby Surround. Tähän olisi myös luullut löytyvän vaikka tuntikausiksi dokumenttia, kuvia ja karttoja. R1-versiossa oli Globalvisionin filmi ”Beyond JFK: The Question of Conspiracy”.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy