Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

187 - koodi murhalle

187 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vas­ten­mie­li­nen elo­ku­va mus­tas­ta opet­ta­jas­ta, jo­ka on saa­da sur­man­sa op­pi­laan veit­sestä.

Vas­ten­mie­li­nen elo­ku­va mus­tas­ta opet­ta­jas­ta, jo­ka on saa­da sur­man­sa op­pi­laan veit­sestä. Muut­to New Yor­kis­ta Los An­ge­le­siin ei juu­ri­kaan au­ta, sa­mat on­gel­mat ovat edessä.
Yk­silö ot­taa jäl­leen oi­keu­den omiin kä­siinsä Death Wis­hin tyy­liin. Edes Sa­muel L. Jack­so­nin tui­ma il­me ei muu­ta tätä mo­nen­kaan mie­lei­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy