Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rollerball - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­ri­nymmär­ret­ty teos, jos kat­soo va­ka­va­mie­lis­ten elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ar­vioi­ta.

Vää­ri­nymmär­ret­ty teos, jos kat­soo va­ka­va­mie­lis­ten elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ar­vioi­ta. Sci­fi-k­las­sik­ko jo­ka ta­pauk­ses­sa. Ja­mes Caa­nin pa­ras roo­li kaut­ta ai­ko­jen.
Tu­le­vai­suu­des­sa suu­ryh­tiöt hal­lit­se­vat ja tar­joa­vat ih­mi­sil­le viih­dettä. Pe­li on yh­dis­telmä ame­rik­ka­lais­ta jal­ka­pal­loa, moot­to­ri­pyöräi­lyä, nyrk­kei­lyä, jää­kiek­koa ja rul­la­luis­te­lua. Nah­ka­hou­sut ovat ko­vil­la.
Pe­rus­tuu Wil­liam Har­ri­so­nin no­vel­liin The Rol­ler­ball Mur­ders.

Kuva, ääni & ekstrat

Korvaa aiemman karvalakkiversion. Kuva on hieman tarkempi. Ääniraidalla takakaiuttimet pitävät aika vähän ääntä. Mukana on 8-sivuinen triviavihko, kaksi kommenttiraitaa, kooste, 2 kuvagalleriaa, kolme tv-mainosta ja kolme traileria. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Norman Jewison
Pääosissa: James Caan
Tarina: William Harrison
Kuvaus: Douglas Slocombe
Musiikki: André Previn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy