Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Rollerball - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­ri­nymmär­ret­ty teos, jos kat­soo va­ka­va­mie­lis­ten elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ar­vioi­ta.

Vää­ri­nymmär­ret­ty teos, jos kat­soo va­ka­va­mie­lis­ten elo­ku­vak­rii­ti­koi­den ar­vioi­ta. Sci­fi-k­las­sik­ko jo­ka ta­pauk­ses­sa. Ja­mes Caa­nin pa­ras roo­li kaut­ta ai­ko­jen.
Tu­le­vai­suu­des­sa suu­ryh­tiöt hal­lit­se­vat ja tar­joa­vat ih­mi­sil­le viih­dettä. Pe­li on yh­dis­telmä ame­rik­ka­lais­ta jal­ka­pal­loa, moot­to­ri­pyöräi­lyä, nyrk­kei­lyä, jää­kiek­koa ja rul­la­luis­te­lua. Nah­ka­hou­sut ovat ko­vil­la.
Pe­rus­tuu Wil­liam Har­ri­so­nin no­vel­liin The Rol­ler­ball Mur­ders.

Kuva, ääni & ekstrat

Korvaa aiemman karvalakkiversion. Kuva on hieman tarkempi. Ääniraidalla takakaiuttimet pitävät aika vähän ääntä. Mukana on 8-sivuinen triviavihko, kaksi kommenttiraitaa, kooste, 2 kuvagalleriaa, kolme tv-mainosta ja kolme traileria. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Norman Jewison
Pääosissa: James Caan
Tarina: William Harrison
Kuvaus: Douglas Slocombe
Musiikki: André Previn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy