Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Roadie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­ni­ses­ti lah­ja­kas kal­ja­kus­ki jou­tuu mu­kaan rock­kier­tueel­le tu­tus­tut­tuaan neit­syeen, jo­ka ha­luaa en­simmäi­sek­si sek­si­ko­ke­muk­sek­seen it­sensä Ali­ce Coo­pe­rin.

Tek­ni­ses­ti lah­ja­kas kal­ja­kus­ki (Meat Loaf) jou­tuu mu­kaan rock­kier­tueel­le tu­tus­tut­tuaan neit­syeen, jo­ka ha­luaa en­simmäi­sek­si sek­si­ko­ke­muk­sek­seen it­sensä Ali­ce Coo­pe­rin. Mies hoi­taa kaik­ki keik­ka­kom­mel­luk­set kun­toon. Har­mil­li­sen epä­ta­sai­sen ko­me­dian si­laa vetävä jouk­ko pik­ku­koh­tauk­sia Roy Or­bi­so­nil­ta, Hank Wil­liams Jr.:l­ta, Deb­bie Har­ryl­ta, Blues Brot­her­seil­ta ja lo­puk­si Ali­ce Coo­pe­ril­ta. Mut­ta tur­ha on toi­voa klas­si­koi­ta ku­ten ”Un­der My Wheel­sia” tai ”­No Mo­re Mr. Ni­ce Guy­ta”. Pro­vo­soi­va kan­si ei ku­vaa via­ton­ta elo­ku­vaa tai edes lai­he­lii­nia wan­na­be-g­rou­pie­ta (Ka­ki Hun­ter) ol­len­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Huomattavan rakeinen kuva, mutta kerrankin 1.85:1 on juuri oma itsensä. Kerrosstoppi jakaa kohtauksen tökerösti. 5.1-ääniraita on miksattu hieman kömpelösti uusiksi. Cheap Trickin tunnari kuulostaa karmealta. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy