Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

National Treasure – kansallisaarre

National Treasure 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 6438044036855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­dys­val­tain it­senäi­syys­ju­lis­tuk­seen kät­ket­ty aar­re­kart­ta joh­taa hy­vin kli­seemäi­seen seik­kai­luun, jon­ka pa­ras puo­li ovat sen il­mi­selvät ja las­kel­moi­dut ta­voit­teet.

Yh­dys­val­tain it­senäi­syys­ju­lis­tuk­seen kät­ket­ty aar­re­kart­ta joh­taa hy­vin kli­seemäi­seen seik­kai­luun, jon­ka pa­ras puo­li ovat sen il­mi­selvät ja las­kel­moi­dut ta­voit­teet. Da Vin­ci –­koo­din elo­ku­va­ver­sio­ta odo­tel­les­sa oli hyvä hyö­dyntää temp­pe­li­her­ro­jen aar­teet ja va­paa­muu­ra­rien sa­la­lii­tot.
Jenk­kien ter­ro­ris­min­pel­koa vah­vas­ti hen­kivä ta­ri­na ei kui­ten­kaan pys­ty herättämään kat­so­jan ute­liai­suut­ta siinä missä Jee­suk­sen puo­li­sot ja Leo­nar­do Da Vin­cin maa­lauk­siin sisäl­ly­te­tyt kom­mat.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävä kuva ja vivahteikas ääniraita, mutta ensi-ihastuksen jälkeen katse häiriintyy yllättävän paljosta edge enhancement –varjoilusta. Ekstroissa 11 min. dokumentti, 3 min. animoidusta alkukohtauksesta, ohjaajan 40 sekunnin intro, vaihtoehtoloppu ja 2+8 min. poistettuja kohtauksia. Perusbonuksista voi päästä anagrammeja ratkaisemalla uusille tasoille, joissa on mm. 5 min. dokumentti temppeliherroista. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy