Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Apua, vaimoni on teurastaja

So I Married an Axe Murderer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko­nai­suu­te­na kes­kin­ker­tai­nen, SNL-­hen­ki­seen ti­lan­ne­ko­miik­kaan luot­ta­va sket­si­ka­val­ka­di.

Ko­ko­nai­suu­te­na kes­kin­ker­tai­nen, SNL-hen­ki­seen ti­lan­ne­ko­miik­kaan luot­ta­va sket­si­ka­val­ka­di. Mi­ke Myers on seu­rus­te­lu­kump­pa­nei­den­sa suh­teen ylettömän nir­so mies, jo­ka vii­mein koh­taa ver­tai­sen­sa kau­niis­sa teu­ras­ta­jas­sa. Ol­koon­kin, että nai­nen saat­taa myös ol­la et­sit­ty sar­ja­mur­haa­ja. Elo­ku­va­na omiaan isom­mal­la po­ru­kal­la kat­sot­ta­vak­si, sillä se ei vaa­di in­ten­sii­vistä kes­kit­ty­mistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa näkyy runsaasti pientä roskaa ja vaihtelevaa kohinaa. Värimaailma ja rakeisuus kielivät elokuvan iästä, mutta eivät häiritse. Äänipuolella erikoinen yhden takakanavan 4.1, jonka etukanavat on hallittu hyvin, mutta muutoin tilatuntu jää odotetusti hyvin DS-maiseksi. Anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy