Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Cowboys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

John Way­nen vii­mei­siä elo­ku­via.

John Way­nen vii­mei­siä elo­ku­via. Cow­boys ei ole ku­lu­nut te­le­vi­sios­sa. Kar­ja­pai­me­net syök­syvät kul­talöydön perään ja van­ha ti­la­no­mis­ta­ja jou­tuu palk­kaa­maan kar­ja­na­joon ko­ke­mat­to­mia kou­lu­poi­kia. Kon­ka­rin uran jout­sen­lau­lu­ja ja vieläpä ai­he­pii­ristä, jo­ta voi pitää al­le­go­ria­na. Bru­ce Dern kon­na­na. Lop­pu­tais­te­lu on vä­ki­val­tai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen kohtuullinen Panavision-kuva (teatterissa 2.39:1). Masterointi meni tosin välillä pieleen, kun verhot väpättävät. Värit haaleat. Ällistyttävää, että tämäkin on uudelleenmasteroitu kuudelle kanavalle. Monen minuutin ouverture; ehdit hakea jääkaapista syötävää. Ekstroina 10 min. dokumentti "The Breaking of Boys and Making of Men". Traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy