Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fandango

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 95329EAN: 7321944396336

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­me kyllä, tämän elo­ku­van ai­ka­na ei kuul­tu CCR:n For­tu­na­te Son –­bii­siä.

Ih­me kyllä, tämän elo­ku­van ai­ka­na ei kuul­tu CCR:n For­tu­na­te Son –­bii­siä. Tästä on ky­se: nuo­ri­so­jouk­ko huo­maa ai­kui­suu­den tu­le­van kuin ju­na jo­ko Viet­na­min tai jär­jes­te­tyn avio­lii­ton muo­dos­sa.
Ke­vin Cost­ner on nyt pal­jon enemmän esillä kuin ruu­mii­na eräässä sa­man ajan tuo­tan­nos­sa. Myös Ke­vin Rey­nold­sin elo­ku­vak­si – perä­ti de­byyt­ti – ih­meen elävä ja nos­tal­giaa herättävä. Ja ju­man­kau­ta: it­se­kin me­nin avioon sa­man vuo­si­mal­lin Ca­dil­lac Coup de Vil­len kyy­dillä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä ja rakeinen kuva. Ääniraita tavoittaa yllättävänkin paljon tilatunnelmaa näin vanhaksi tuotannoksi. Ekstroissa on traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy