Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Just Cause

Oikeuden puolustaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­kunäppärä tril­le­ri Flo­ri­dan rä­meiltä ja kuo­le­man­ran­gais­tuk­sen oi­keu­tuk­ses­ta.

Pik­kunäppärä tril­le­ri Flo­ri­dan rä­meiltä ja kuo­le­man­ran­gais­tuk­sen oi­keu­tuk­ses­ta. Il­mai­su on kui­ten­kin te­kemällä teh­tyä.
Ed Har­ri­sin roo­lis­sa on hi­tu­nen Han­ni­bal Lec­te­riä. Sean Con­ne­ryl­ta täy­sin ru­tii­ni­no­mai­nen suo­ri­tus, Lau­ren­ce Fish­bur­nen po­lii­si on mo­ni­syi­sem­pi hah­mo. Pe­rus­tuu John Kat­zen­bac­hin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Anamorfinen kuva juuri niin kuin pitääkin. Laadukas ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy