Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkauden arpa

It Could Happen to You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ni­co­las Ca­ge on hyvä­sydä­mi­nen po­lii­si, jo­ka ha­luaa ai­na toi­mia oi­kein kaik­kia koh­taan.

Ni­co­las Ca­ge on hyvä­sydä­mi­nen po­lii­si, jo­ka ha­luaa ai­na toi­mia oi­kein kaik­kia koh­taan. Niinpä hän tu­lee eräänä päivänä juo­ma­ra­han puut­tees­sa lu­van­neek­si tar­joi­li­jat­ta­rel­le puo­let lot­to­ku­pon­kin­sa mah­dol­li­ses­ta mil­joo­na­voi­tos­ta. Ar­pa on suo­siol­li­nen ja tu­lee lu­pauk­sen pitä­mi­sen ai­ka, vaik­ka vai­mo ei siitä pitäi­sikään.
Pe­rus­hol­lywoo­di­lai­sen lep­poi­sa kes­kipäivän tuh­ki­mo­ta­ri­na hy­villä näyt­te­lijöillä (B­rid­get Fon­da, Ro­sie Pe­rez) eli to­sin sa­noen, mai­nio mah­dol­li­suus pae­ta ka­rua ar­kea.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levyllä traileri (4:3, DD 5.1) ja filmografioita. Väärä R1-aika kannessa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy