Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gothika

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Columbia Tri-Star (UKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 108178EAN: 5050582246667

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia Tri-Star (U) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri van­kip­sy­ko­lo­gi herää omas­ta lai­tok­ses­taan kal­te­rien väärältä puo­len mie­hensä ve­ri­sestä mur­has­ta syy­tet­tynä.

Nuo­ri van­kip­sy­ko­lo­gi (Hal­le Ber­ry) herää omas­ta lai­tok­ses­taan kal­te­rien väärältä puo­len mie­hensä ve­ri­sestä mur­has­ta syy­tet­tynä. Ko­ti­kat­so­mos­sa as­ti pel­koa herättävät vä­ki­val­tai­set näyt pistävät vauh­tia nai­sen punt­tei­hin siinä mää­rin, et­tei edes pie­ni lää­ke­huu­ru estä ta­pah­tu­mien kai­ve­lua.
E­lo­ku­va tuo väistämättä mie­leen ja­pa­ni­lai­sen Rin­gun, mut­ta on­nek­si lat­tian al­ta ei kui­ten­kaan lo­pus­sa löy­dy tel­jet­tyä kai­voa, vaik­ka lä­hellä käydään­kin. Ta­ri­na on kau­niis­ti sa­not­tu­na yk­sin­ker­tai­nen, eikä ta­pah­tu­mien kul­kua voi missään vai­hees­sa pitää loo­gi­se­na – mut­ta jär­kihän on­kin yliar­vos­tet­tua, ku­ten elo­ku­va tietää ker­toa. Kli­sei­nen, hel­pos­ti unoh­det­ta­va jännä­ri, jos­sa pa­ras­ta an­tia on eri­no­mai­sen vii­meis­tel­ty au­dio­vi­suaa­li­nen to­teu­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Kauttaaltaan erinomaisen tarkka kuva siitäkin huolimatta, että käytännössä koko elokuva vierähtää pimeissä huoneissa ja käytävillä. Väritoisto on moitteettomasti kohdallaan. Värinään ei tarvitse kuvassa törmätä, kuten ei liioin myöskään kohinaan. Ääniraita on sointuvan tummasävyinen, tehokas ja lataa tilakuvan poikkeuksellisen täyteen monenmoisia ääniä, joista riittää osansa myös subbarille. Tekstittämättömissä ekstroissa keveitä making of –dokumentteja (23 min.), Limp Bizkitin ”Behind Blue Eyes” -musiikkivideo MTV:n tasokkaan making of the video –dokumentin kera (19 min.), turhia taustatietovideoita muista potilaista (14 min.), anamorfinen traileri (DD5.1) ja ohjaajan sekä pääkuvaaja Matthew Libatiquen vaisu kommenttiraita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy