Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Radalla

The Sweetest Thing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­he Land of 1000 Pe­ni­ses!

The Land of 1000 Pe­ni­ses! South Par­kin kir­joit­ta­ja­tii­min jä­sen Nan­cy M. Pi­men­tal kä­si­kir­joit­ti yllättävän haus­kan pa­ro­dian kol­mes­ta tytöstä, jot­ka tah­to­vat pitää haus­kaa. Ku­vaa hömppäe­lo­ku­van fe­mi­nii­nistä näkö­kul­mas­ta ny­kypäivän tyhjänpäiväi­syyttä ja hen­kistä köy­hyyttä siinä missä pa­rem­pi­kin tai­de-e­lo­ku­va. Tark­kanäköi­nen vil­kai­su nai­sen si­simpään.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy