Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Täydellinen sotilas

Universal Soldier 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ai­van il­man elo­ku­val­li­sia ar­vo­ja, vaik­ka Kuu­den mil­joo­nan dol­la­rin mies tun­tui 1970-­lu­vul­la pal­jon pa­rem­mal­ta.

Ei ai­van il­man elo­ku­val­li­sia ar­vo­ja, vaik­ka Kuu­den mil­joo­nan dol­la­rin mies tun­tui 1970-lu­vul­la pal­jon pa­rem­mal­ta. Lai­naa myös Ro­bo­Co­pis­ta ja Ter­mi­na­to­ris­ta. Sil­ti Em­me­rich/­Dev­lin-fil­meistä par­hai­ta, mikä ei vielä lu­paa pal­jon.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva, joka on anamorfisuudessaan R1-versioon verrattuna edistysaskel. Kuvaa ei myöskään ole juurikaan kropattu: alkutekstien perusteella vasemmalta on otettu pieni suikale, mutta se johtuu tv:n ylireagoinnista (overscan). Jenkeissä mukana oli 5.1-ääniraita, Euroopassa vain DS. Toimintaelokuva kärsii ratkaisusta. Raakaa väkivaltaa: K18. Biografiat, traileri, pikkudokumentti ja Ice-T:n musiikkivideo. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy