Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kasvattitytön tarina

Mansfield Park 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­ne Aus­te­nin tuh­ki­mo­ta­ri­na köyhästä tytöstä, jo­ka ote­taan rik­kai­den su­ku­lais­ten sii­pien suo­jaan.

Ja­ne Aus­te­nin tuh­ki­mo­ta­ri­na köyhästä tytöstä, jo­ka ote­taan rik­kai­den su­ku­lais­ten sii­pien suo­jaan. Tak­ka­tul­ta­kaan ei sy­ty­tetä huo­nee­seen, mut­ta on­nek­si on shaa­le­ja.
Aus­te­nin ro­maa­nit pyö­rivät tyttö­jen nait­ta­mi­sen ympä­rillä, mikä al­kaa elo­ku­vien ai­he­pii­rinä puu­dut­taa.
Oh­jaa­jal­ta (mm. Ang Lee on­nis­tui) vaa­di­taan nä­ke­myk­sel­listä otet­ta, jot­ta näistä ai­nek­sis­ta saa ai­kaan tuo­ret­ta seu­rat­ta­vaa. Ro­ze­ma ei on­nis­tu vi­ri­tyk­sissään.

Kuva, ääni & ekstrat

Värit ovat latteat. 5.1-äänen kapasiteetti jätetään tyystin hyödyntämättä. Tekstityksestä puuttuvat öökköset. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy