Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bolt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 208263 EAN: 8717418210625

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Dis­neyn 48:s ko­koil­lan elo­ku­va kär­sii kaik­kein eni­ten odo­te­tun ai­he­pii­rinsä luo­mis­ta odo­tuk­sis­ta.

Dis­neyn 48:s ko­koil­lan elo­ku­va kär­sii kaik­kein eni­ten odo­te­tun ai­he­pii­rinsä luo­mis­ta odo­tuk­sis­ta. Kan­nen pe­rus­teel­la voi­si olet­taa, että tar­jol­la on yli­luon­nol­li­sil­la voi­mil­la va­rus­te­tun koi­ran ympä­ril­le ra­ken­net­tu seik­kai­lu. Kan­nat­taa kat­soa elo­ku­va ja huo­ma­ta ole­van­sa väärässä.
E­lo­ku­va osaa tehdä pi­laa näistä odo­tuk­sis­ta, ja kään­tyy ai­ka äk­kiä lap­sel­li­ses­ta te­hos­te­seik­kai­lus­ta pa­ro­diak­si, jo­ka kri­ti­soi Hol­lywoo­din viih­de­kult­tuu­ria, ir­vai­lee tv-yh­tiöi­den pai­neil­le kat­so­ja­lu­ku­jen ar­moil­la ja puo­lus­taa ystä­vyy­den sa­no­maa. Elo­ku­va on me­huk­kaim­mil­laan ku­va­tes­saan haus­ko­jen si­vu­hah­mo­jen kaut­ta eri­lai­sia suh­tau­tu­mi­sia päi­vittäi­seen viih­tee­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aivan niin upealta kuin voi odottaakin. Ääniraita soi hillitysti, rajusti ja tasapainoisesti. Oma lukunsa on alkuperäinen ääninäyttely, jonka kohokohtia on pääosan John Travolta ja juonikkuuden perikuva Missyn Miley Cyruss. Ekstroissa lyhytelokuva Raivo, poistettuja kohtauksia, musiikkivideo ja peli. Dubattu versio jää alkuperäisen tasosta suurin piirtein valovuoden. Kansioon on poikkeuksellisesti pakattu myös DVD-versio, jonka tekninen laatu on korkeatasoinen, mutta BD:n tarkkuudesta jäädään selvästi. (PS)
22/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy