Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Valehtelija valehtelija - Special Edition

Liar Liar - Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
VET: 100187EAN: 3259190696822

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­ni­seltä to­teu­tuk­sel­taan pitkäl­ti sa­maa ta­soa kuin vuo­sia aiem­min il­mes­ty­nyt pe­rus­ver­sio.

Tek­ni­seltä to­teu­tuk­sel­taan pitkäl­ti sa­maa ta­soa kuin vuo­sia aiem­min il­mes­ty­nyt pe­rus­ver­sio. Ku­va on hi­tu­sen peh­meä, eikä vä­ri­tois­to ole täy­del­li­sen elävää, mut­ta ko­hi­nan ja ros­kan osal­ta jäl­ki on miel­lyttävän le­vol­lis­ta. Ää­ni­rai­ta on nyt tar­jol­la myös DTS-muo­dos­sa, mut­ta mo­lem­mil­la rai­doil­la an­ti on sa­ma: dia­lo­gi tois­tuu sel­keäs­ti eikä häi­riöitä esiin­ny, mut­ta is­keväk­si tai ti­la­vak­si ääntä ei millään muo­toa voi ke­hua. Teks­ti­te­tyissä ekst­rois­sa une­lias, mut­ta tie­to­pi­toi­nen oh­jaa­jan kom­ment­ti­rai­ta, vit­siä epä­toi­voi­ses­ti vääntävä ma­king of -do­ku­ment­ti (16 min.), pois­tet­tu koh­taus (4 min.), mo­kia (2 min.), ku­va­gal­le­ria ja trai­le­ri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy