Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vanha gringo

Old Gringo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­jai­li­ja Amb­ro­se Bier­ce on myyt­ti­nen hah­mo, jon­ka kuo­le­ma vuo­den 1914 Mek­si­kos­sa on epä­selvä Butch Cas­si­dyn koh­ta­lon ta­paan.

Kir­jai­li­ja Amb­ro­se Bier­ce on myyt­ti­nen hah­mo, jon­ka kuo­le­ma vuo­den 1914 Mek­si­kos­sa on epä­selvä Butch Cas­si­dyn koh­ta­lon ta­paan.
Pa­ho­lai­sen sa­na­kir­jas­ta Suo­mes­sa par­hai­ten tun­net­tu kir­jai­li­ja (G­re­go­ry Peck) seik­kai­lee ko­tio­pet­ta­jat­ta­ren (Ja­ne Fon­da) kans­sa Panc­ho Vil­lan jou­kois­sa. Tar­joaa loo­gi­sen syyn Bier­cen epämääräi­seen kuo­le­maan, mut­ta jää il­mai­sul­taan hie­man epä­ta­sai­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kuva ei näytä erityisen tarkalta. Ääniraita tarjoaa vain vähän tukea itse toiminnalle. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy