Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Joulupuu on kärvennetty

[National Lampoon’s] Christmas Vacation 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 96851EAN: 7321944118891

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­kien jou­lu­ko­me­dioi­den ylittämätön hui­pen­tu­ma, sa­mal­la myös pa­ras Che­vy Cha­se –­ko­me­dia kaut­ta ai­ko­jen.

Kaik­kien jou­lu­ko­me­dioi­den ylittämätön hui­pen­tu­ma, sa­mal­la myös pa­ras Che­vy Cha­se –­ko­me­dia kaut­ta ai­ko­jen. Per­hee­nisä (C­ha­se) päättää jär­jestää täy­del­li­sen su­ku­juh­lan mak­soi mitä mak­soi, ja niinhän siinä käy, että koet­te­le­muk­sia ei pidät­te­le edes it­kevä ai­kui­nen mies. Hyvän­tuu­li­nen, kilt­ti ja sil­ti her­kul­li­sen kak­si­mie­li­nen – juu­ri täl­lai­nen­han Na­tio­nal Lam­poon’s –­sar­jan ko­me­dian pitää­kin ol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, joskin huomattavan rosoinen kuva, jossa myös roskaa esiintyy toisinaan. Ikäänsä nähden niin ikään hyvätasoinen, mutta kapea-alainen ääniraita. Ekstroissa hauska, englanniksi tekstitetty tekijöiden kommenttiraita ja anamorfinen traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy