Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Joulupuu on kärvennetty

[National Lampoon’s] Christmas Vacation 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 96851EAN: 7321944118891

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­kien jou­lu­ko­me­dioi­den ylittämätön hui­pen­tu­ma, sa­mal­la myös pa­ras Che­vy Cha­se –­ko­me­dia kaut­ta ai­ko­jen.

Kaik­kien jou­lu­ko­me­dioi­den ylittämätön hui­pen­tu­ma, sa­mal­la myös pa­ras Che­vy Cha­se –­ko­me­dia kaut­ta ai­ko­jen. Per­hee­nisä (C­ha­se) päättää jär­jestää täy­del­li­sen su­ku­juh­lan mak­soi mitä mak­soi, ja niinhän siinä käy, että koet­te­le­muk­sia ei pidät­te­le edes it­kevä ai­kui­nen mies. Hyvän­tuu­li­nen, kilt­ti ja sil­ti her­kul­li­sen kak­si­mie­li­nen – juu­ri täl­lai­nen­han Na­tio­nal Lam­poon’s –­sar­jan ko­me­dian pitää­kin ol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, joskin huomattavan rosoinen kuva, jossa myös roskaa esiintyy toisinaan. Ikäänsä nähden niin ikään hyvätasoinen, mutta kapea-alainen ääniraita. Ekstroissa hauska, englanniksi tekstitetty tekijöiden kommenttiraita ja anamorfinen traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy