Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viidakkokirja 2

Jungle Book 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 69 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.66
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 105645EAN: 7393834325702

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­teks­teissä esi­tetään var­joa­ni­maa­tio­na en­simmäi­sen ta­ri­nan ta­pah­tu­mat it­se asias­sa mu­ka­val­la ta­val­la.

Al­ku­teks­teissä esi­tetään var­joa­ni­maa­tio­na en­simmäi­sen ta­ri­nan ta­pah­tu­mat it­se asias­sa mu­ka­val­la ta­val­la. Kip­lin­gin In­tian vii­da­koi­den ro­mant­ti­nen viehä­tys on ai­ka ta­val­la ka­teis­sa. Dis­ney-k­las­si­kon jat­ko-o­sak­si tämä ei sil­ti ole ai­van hei­koim­pia. Mowg­lia ikävöivä Ba­loo on edel­leen haus­ka kar­hu. Pää­tyi Suo­mes­sa teat­te­ri­le­vi­tyk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Varsinkin ääniraita tarjoaa hyvää syvyysvaikutelmaa. Ekstroihin on tallennettu 11 min. dokumentti, peli, ensimmäisen osan 3 min. synopsis, lauluja, laula mukana, kaksi musiikkivideota ja 9 min. poistettuja kohtauksia. Väärä aika takakannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy