Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

6. päivä - The 6th Day

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 101956EAN: 6420201098424

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mi­sen tap­po ei mer­kit­se mitään, kos­ka hä­net voi­daan kloo­na­ta uu­des­taan 200 000 eu­rol­la kah­des­sa tun­nis­sa.

Ih­mi­sen tap­po ei mer­kit­se mitään, kos­ka hä­net voi­daan kloo­na­ta uu­des­taan 200 000 eu­rol­la kah­des­sa tun­nis­sa.
Kak­si Ars­kaa yh­den hin­nal­la. Sc­hwar­ze­neg­ge­rin roo­li­ni­mi on an­net­tu Adam Gib­son, Aa­ta­min ja kuu­lun cy­borg-kir­jai­li­jan mu­kaan. AS pys­tyi yhä as­tu­maan isoik­si käy­nei­siin ac­tion­saap­pai­siin­sa.
E­lo­ku­va ker­too ha­vain­nol­li­ses­ti kaik­ki ek­sis­ten­tia­lis­ti­set ky­sy­myk­set, joi­ta kloo­naus tuo eteem­me. Al­ku jenk­ki­fu­ti­sot­te­lus­sa on kuin 1960-lu­vun Carl Bark­sin ank­ka­sar­jas­ta, jos­sa voit­ta­ja­he­vo­nen osoit­tau­tui ro­bo­tik­si.
Oh­jaa­jan 007-tyy­li ikävä kyllä tun­ki to­teu­tuk­seen, mikä an­toi hy­vin niu­kas­ti neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva (Super 35, 2.39:1 teatterissa) on parhaimmillaan erinomainen. Hienoa rakeisuutta näkyy. Resoluutioltaan PAL-kuva on selvästi parempi kuin NTSC. Ääniraita on huipputasoa. Laseraseet räiskähtelevät ja suihkuhekot ujeltavat. Surround-erittely kuulostaa upealta ja LFE mörisee lupaavasti. Ekstroja poikkeuksellisesti enemmän kuin R1-versiossa: 15 min Future is Coming -dokumentti, yhteensä 43 min. pikkudokumentteja, kolmen storyboard-kohtauksen vertailua valmiiseen jälkeen ja kaksi kohtausta animoituna (storyboard tehtynä tietokoneella). Loput ovat samat kuin R1:ssä: biografiat, traileri ja RePet-yhtiön "mainoksia". (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy