Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Angel Eyes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kons­taa­pe­li on saa­nut ni­mensä Walt Kel­lyn Po­go-­sar­ja­ku­vas­ta, mut­ta ei ole mi­tenkään peh­moi­nen ta­paus, vaan kamp­pai­lee vä­ki­val­tai­sen ko­ti­taus­tan­sa kans­sa.

Kons­taa­pe­li (Jen­ni­fer Lo­pez) on saa­nut ni­mensä Walt Kel­lyn Po­go-sar­ja­ku­vas­ta, mut­ta ei ole mi­tenkään peh­moi­nen ta­paus, vaan kamp­pai­lee vä­ki­val­tai­sen ko­ti­taus­tan­sa kans­sa. Hyvä en­ke­li (Jim Ca­vie­zel) as­tuu hä­nen elämäänsä. Hie­man ou­to elo­ku­va, jo­ka ta­pai­lee Jee­sus-myyt­tiä ja käy liian sen­ti­men­taa­li­sek­si.
Laa­du­kas ku­va ja elävä ää­ni­rai­ta. Mus­ta ei ole kui­ten­kaan niitä mus­tim­pia. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu kom­ment­ti­rai­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy