Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ota rahat ja juokse

Take the Money and Run 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pie­ni silmä­la­sipäi­nen, pu­na­tuk­kai­nen juu­ta­lais­poi­ka kas­vaa hie­man isom­mak­si pu­na­tuk­kai­sek­si juu­ta­lais­mie­hek­si ri­kol­li­sen elämänsä sii­vittämänä.

Pie­ni silmä­la­sipäi­nen, pu­na­tuk­kai­nen juu­ta­lais­poi­ka kas­vaa hie­man isom­mak­si pu­na­tuk­kai­sek­si juu­ta­lais­mie­hek­si ri­kol­li­sen elämänsä sii­vittämänä. Ame­ri­kan ka­ri­ter­von de­byyt­ti. Ker­to­ja joh­dat­te­lee te­kais­tuun do­ku­ment­ti­tyy­liin epi­so­dis­ta toi­seen. Kui­vak­kaa cra­zy­huu­mo­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Epätasainen.Rakeinen täyskuva ei juurikaan silmiä hivele. Anchor Bayn jenkkijulkaisu (1.66:1) ei ollut rapoinen sekään. Monoäänestä on turha odottaa kummoisia – dialogista saa sentään selvää. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Woody Allen
Pääosissa: Woody Allen
Tarina: Woody Allen Mickey Rose
Kuvaus: Lester Shorr
Musiikki: Marvin Hamlisch

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy