Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen auringonnousu

The Last Sunset 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 58195EAN: 6415018626885

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ren­dan O’­Mal­ley pa­ke­nee Mek­si­koon ta­pet­tuaan lain­var­ti­ja Da­na St­rib­lin­gin sis­kon­mie­hen.

B­ren­dan O’­Mal­ley (Kirk Doug­las) pa­ke­nee Mek­si­koon ta­pet­tuaan lain­var­ti­ja Da­na St­rib­lin­gin (Rock Hud­son) sis­kon­mie­hen. Mie­het jou­tu­vat aja­maan tu­hatpäi­sen kar­ja­lau­man Tek­sa­siin pik­ku­hil­jaa odo­tel­len tu­le­vaa rat­kai­sua. She­rif­fi ra­kas­tuu O’­Mal­leyn van­haan hei­laan (Do­rot­hy Ma­lo­ne), jo­ka oli elo­ku­van tun­nus­mu­sii­kik­si nous­seen sä­velmän 16-vuo­tias ”­tyttö kel­tai­ses­sa me­kos­saan”.
Lo­pul­li­nen klii­mak­si ja twist kui­ten­kin kos­ke­vat san­ka­rit­ta­ren tytärtä. Ai­nek­set saa­daan van­hois­ta kreik­ka­lai­sis­ta tra­ge­diois­ta. Oi­di­paa­lis­ta sä­vyä maus­te­taan she­rif­fin ko­ke­mil­la tun­non­tus­kil­la.
Rock Hud­so­nin su­ku­puo­li­ses­ta suun­tauk­ses­ta ei ai­na­kaan stu­dioi­den ul­ko­puo­lel­la tie­det­ty tähän ai­kaan, mut­ta jäl­kikä­teen ja vii­sas­tel­len on ai­ka help­po huo­ma­ta san­ka­ri­pa­rin vä­li­nen ho­mo­sek­suaa­li­nen jän­ni­te. Sym­bo­lei­ta, ta­hat­to­mia tai ta­hal­li­sia, riittää ai­na O’­Mal­leyn der­rin­ge­ristä Hud­so­nin va­sem­mal­la lan­teel­la joh­nway­ne­mai­ses­ti keik­ku­vaan col­tiin,.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta värit näyttävät aika haaleilta ja yksityiskohdissa näkee ylimääräistä eloa. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)
04/08/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy