Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Recruit

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mikään ei ole miltä näyttää.

Mikään ei ole miltä näyttää. Kun CIA-tietä­myk­se­ni pe­rus­tuu Nor­man Mai­le­rin yh­teen tii­lis­ki­veen, tun­tuu siltä, että värvääjä Al Pa­ci­no ja hak­ke­ri Co­lin Far­rell mai­nit­se­vat liian mon­ta ker­taa maa­gi­set kol­me kir­jain­ta — vieläpä baa­ris­sa.
Uut­ta tämä tril­le­ri tar­joaa ku­va­tes­saan CIA-kou­lu­tus­ta pu­reu­tu­mal­la tie­dus­te­lu­pal­ve­lun psy­ko­lo­giaan. In­ten­si­teet­ti vain pur­kau­tuu lop­pu­puo­lel­la ulos kuin il­ma pal­los­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi komeaa ääniraitaa. Ikävä kerrosstoppi. Valitse ääniraita menusta, muuten päälle tulee DD2.0. Ekstroihin on tallennettu ohjaajan kommenttiraita, 16 min. dokumentti CIA:n farmista, neljä poistettua kohtausta kommentein ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy