Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Barbarella – Queen of the Galaxy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.38*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rans­ka­lai­sen Jean-C­lau­de Fo­res­tin Bar­ba­rel­la-­sar­ja­ku­va is­key­tyi best­sel­le­rik­si ja ai­heut­ti kult­tuu­ri­sen­saa­tion ko­ti­maas­saan.

Rans­ka­lai­sen Jean-C­lau­de Fo­res­tin Bar­ba­rel­la-sar­ja­ku­va is­key­tyi best­sel­le­rik­si ja ai­heut­ti kult­tuu­ri­sen­saa­tion ko­ti­maas­saan. Rans­kan kie­lia­lueel­la­han sar­ja­ku­vat ja elo­ku­vat ovat tai­det­ta, mu­ki­se­mat­ta.
Bar­ba­rel­la oli en­simmäi­nen nk. ai­kuis­ten sar­ja­ku­va, ja Va­di­min fil­ma­ti­soin­ti on yk­si on­nis­tu­neim­mis­ta sar­ja­ku­van siir­rois­ta kan­kaal­le. Hol­lywood us­kal­tau­tui näyttämään alas­to­man Ja­ne Fon­dan, mut­ta si­su ei riittä­nyt sar­ja­ku­van kuu­lui­saan koh­tauk­seen, jos­sa Bar­ba­rel­la viet­te­li en­ke­li Py­ga­rin suu­del­mal­la.
Mai­nio­ta camp­huu­mo­ria. Blowu­pin Da­vid Hem­ming­sillä on mu­ka­van päätön roo­li. Juu­ri Brian Jo­ne­sin Keef Ric­hard­siin vaih­ta­neel­la Ani­ta Pal­len­ber­gillä on mo­ni­mut­kai­set vuo­ro­sa­nat: "P­ret­ty pret­ty".

Kuva, ääni & ekstrat

Ilmestyi parisen vuotta aiemmin kuin Suomi-versio. Noin 40 min kohdalla aikamoista kuvakohinaa. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy