Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shanghai Knights

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Ko­me­dia vai­keaa, toi­min­ta vai­keaa, toi­min­ta­ko­me­dia vielä vai­keam­paa", sa­noo Jac­kie Chan.

"Ko­me­dia vai­keaa, toi­min­ta vai­keaa, toi­min­ta­ko­me­dia vielä vai­keam­paa", sa­noo Jac­kie Chan.
S­hang­hai Noo­nin jat­ko-o­sa ylittää edeltäjänsä ja pys­tyy po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin kaik­kein vai­keim­paan tehtävään. Se viih­dyttää ja nau­rat­taa.
Sym­paat­ti­sen Cha­nin ak­ro­ba­tia kun­nioit­taa mykän elo­ku­van osaa­jia. Owen Wil­so­nin isot­te­le­vaan nah­juk­seen on meidän kaik­kien help­po sa­mas­tua. Vik­to­riaa­ni­ses­ta Eng­lan­nis­ta am­men­ne­taan ih­meen tuo­reel­la ta­val­la Art­hur Co­nan Doy­lea ja Viiltäjä-Jac­kia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää liki referenssitasoista loistoa. Kaksi modernin iskevää ja tyylikästä ääniraitaa. Mitä musiikkia: Zombiesin "Time of the Season" elokuvan hauskimmassa kohtauksessa, Georgie Famen "Yeh, Yeh" ja The Whon usein elokuvissa käytetty "Magic Bus" sekä "My Generation". Ikävä layer -tauko. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, osanottajia mykässä elokuvassa esittävä kahden min. pätkä, 9 min. dokumentti ja 11 poistettua kohtausta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy