Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fight Club - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 2.28
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 1999 ko­vin elo­ku­va ot­ti ai­heek­seen nais­ten kas­vat­ta­mien mies­ten tur­hau­tu­mi­sen ja ku­lu­tus­juh­lien kri­tii­kin.

Vuo­den 1999 ko­vin elo­ku­va ot­ti ai­heek­seen nais­ten kas­vat­ta­mien mies­ten tur­hau­tu­mi­sen ja ku­lu­tus­juh­lien kri­tii­kin. Ta­pah­tu­mil­la on rea­lis­ti­nen taus­ta, mut­ta ne to­teu­te­taan sa­mal­la fan­ta­sia­vi­rit­tei­ses­ti.
Va­kuu­tus­tar­kas­ta­ja (E­dward Nor­ton) elää Ikea-ka­lus­tei­den­sa kes­kellä, jol­lei lennä ran­ni­kol­ta ran­ni­kol­le. Ko­nees­sa hän ta­paa saip­pua­kaup­piaan (B­rad Pitt). Kat­so­ja al­kaa epäillä, on­ko ky­se me­tae­lo­ku­vas­ta.
Kun mies­ten kes­kus­te­lu­ker­hot eivät riitä, kak­sik­ko pe­rus­taa tap­pe­luk­lu­be­ja pit­kin Yh­dys­val­to­ja. Jän­nittävä, pro­vo­ka­to­ri­nen, fi­lo­so­fi­nen ja mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämä elo­ku­va esi­tetään upeas­sa muo­dos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

R1-laitos vastaa oikeastaan kaikin osin myöhemmin markkinoille tullutta R2-levyä. Ei tietysti suomenkielisiä tekstityksiä. Brittiverisossa ne ovat, mutta ko. levyä on sensuroitu. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy