Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Netflix

Delivery Man

Mies, joka antoi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2013Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sak­ka li­han­toi­mit­ta­ja saa kuul­la sper­ma­pank­ki­lah­joi­tus­ten­sa joh­ta­neen 533 lap­seen, jois­ta osa ha­luaa nyt tu­tus­tua bio­lo­gi­seen isäänsä.

Lup­sak­ka li­han­toi­mit­ta­ja (Vin­ce Vaughn) saa kuul­la sper­ma­pank­ki­lah­joi­tus­ten­sa joh­ta­neen 533 lap­seen, jois­ta osa ha­luaa nyt tu­tus­tua bio­lo­gi­seen isäänsä.
Mo­der­nin ajan tuo­man mah­dol­li­suu­den her­kul­li­ses­ti ö­ve­rik­si vetävällä ko­me­dial­la on ko­mea sau­ma am­men­taa van­hem­muu­den tee­mas­ta il­man tur­haa poh­jus­tus­ta tai tois­toa, ja tässä elo­ku­va myös on­nis­tuu pal­kit­se­vas­ti. Elo­ku­van sydän on pai­kal­laan ja Vaughn symp­pis jo­ka­mies, jo­ka ei me­ne hä­mil­leen edes ää­rimmäi­sen yllättävästä ti­lan­tees­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva noudattaa alkuperäistä kuvasuhdetta. Lupsakan vähäeleinen ääniraita. (IJ)
10/12/2015

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy