Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Delivery Man

Mies, joka antoi 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2013Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sak­ka li­han­toi­mit­ta­ja saa kuul­la sper­ma­pank­ki­lah­joi­tus­ten­sa joh­ta­neen 533 lap­seen, jois­ta osa ha­luaa nyt tu­tus­tua bio­lo­gi­seen isäänsä.

Lup­sak­ka li­han­toi­mit­ta­ja (Vin­ce Vaughn) saa kuul­la sper­ma­pank­ki­lah­joi­tus­ten­sa joh­ta­neen 533 lap­seen, jois­ta osa ha­luaa nyt tu­tus­tua bio­lo­gi­seen isäänsä.
Mo­der­nin ajan tuo­man mah­dol­li­suu­den her­kul­li­ses­ti ö­ve­rik­si vetävällä ko­me­dial­la on ko­mea sau­ma am­men­taa van­hem­muu­den tee­mas­ta il­man tur­haa poh­jus­tus­ta tai tois­toa, ja tässä elo­ku­va myös on­nis­tuu pal­kit­se­vas­ti. Elo­ku­van sydän on pai­kal­laan ja Vaughn symp­pis jo­ka­mies, jo­ka ei me­ne hä­mil­leen edes ää­rimmäi­sen yllättävästä ti­lan­tees­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva noudattaa alkuperäistä kuvasuhdetta. Lupsakan vähäeleinen ääniraita. (IJ)
10/12/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy