Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matka maan keskipisteeseen

Journey to the Center of the World 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207492EAN: 6438044104851

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

K­rii­ti­kot lyttä­sivät uu­den maan­kes­ki­pis­te­seik­kai­lun suu­rin piir­tein niin syväl­le kuin ih­mi­nen kai­va­mal­la yltää.

K­rii­ti­kot lyttä­sivät uu­den maan­kes­ki­pis­te­seik­kai­lun suu­rin piir­tein niin syväl­le kuin ih­mi­nen kai­va­mal­la yltää. Oli­kin myön­teistä huo­ma­ta, kuin­ka viih­dyttävä tämä seik­kai­lu kui­ten­kin on.
Tus­kin tätä kan­nat­taa kat­soa nor­maa­li­ver­sio­na, mut­ta it­se 3D-e­lo­ku­va ker­too tek­nii­kan men­neen hui­kei­ta as­ke­lia eteenpäin ai­van vii­me vuo­si­na. Van­hois­ta View­Mas­ter-kie­kois­ta tut­tu terävä kol­miu­lot­tei­suus on nyt oi­keaa lii­kettä ja ihas­tut­taa kaik­kia lap­sen­mie­li­siä. Toi­mi­vim­mil­laan tämä on hie­no­va­rai­sis­sa pers­pek­tii­veissä, eikä suin­kaan T. Rex –­ry­mis­te­lyissä.
Hen­kilö­hah­mot ovat sym­paat­ti­sia. Se­kin miel­lyttää, että ta­ri­na ha­luaa vil­pittömäs­ti kun­nioit­taa Ju­les Ver­nen al­ku­peräistä ro­maa­nia (Voya­ge au cent­re de la ter­re, 1864), jon­ka jäl­jissä trio läh­tee Is­lan­tiin. Lu­ke­kaa ih­meessä tämä klas­sik­ko.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva (anamorfinen 1.78:1) ja DD5.1-ääniraita toimivat hyvin molemmissa versioissa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että vanhat, aiemmista levyistä käyttöön jääneet kolmiulotteiset lasit eivät toimi. Levyn mukana tulee vain kahdet 3D TrioScopics -lasit, joten kovin isolle ryhmälle tätä ei ole tarkoitettu. Kahden levyn version ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, kaksi peliä ja 19 min. dokumentit. Dokumenteista voi bongata jopa kaksi Edgar Rice Burroughsin Pellucidar-romaanin kantta, joiden taiteesta vastasi tietysti kuolematon pulpkuvittaja J. Allen St. John. Elokuvan tekijöiden taustadiggailu nousee näin selvästi useimpien kassamagneettien suoltajien yläpuolelle. (PS)
17/12/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy