Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Havana

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha kar­va­rin­ta ot­ti Ca­sab­lan­can ase­tel­mat ja hen­kilö­hah­mot tas­kuun­sa ja pu­dot­ti ne vuo­den 1958 Ha­va­naan.

Van­ha kar­va­rin­ta ot­ti Ca­sab­lan­can ase­tel­mat ja hen­kilö­hah­mot tas­kuun­sa ja pu­dot­ti ne vuo­den 1958 Ha­va­naan.
Ba­tis­tan jou­kot va­pi­se­vat tu­le­van hä­viönsä edessä. Ro­bert Red­ford ja Le­na Olin yltävät juu­ri ja juu­ri Bo­gart/­Berg­man-as­tei­kon ala-as­kel­mil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Viihdyttävä ajoittain, mutta julmetun pitkä. Kauniisti ruudulle piirtyvä kuva, vaikkei ole anamorfinen. Ääniraita luo kuubalaista tilatunnelmaa. Kuuden minuutin dokumentti, traileri, faktaruutuja, www-linkki ja filmografioita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy