Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Harsh Times

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204755EAN: 6420201170649

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­lii­sin uras­ta haa­vei­le­va ex-­solt­tu ja vai­mon­sa elättämmä pik­ku­nilk­ki ve­te­leh­tivät ja se­koi­le­vat päivät pitkät Lo­sin kuu­muu­des­sa.

Po­lii­sin uras­ta haa­vei­le­va ex-solt­tu (Ch­ris­tian Ba­le) ja vai­mon­sa elättämmä pik­ku­nilk­ki (Mul­lan al­la -sar­jan Fred­dy Rod­ri­quez) ve­te­leh­tivät ja se­koi­le­vat päivät pitkät Lo­sin kuu­muu­des­sa. Us­kot­ta­va, mut­ta hio­ma­ton toi­min­tad­raa­ma yh­dis­te­lee "­Ran­kan päivän" ja "T­rai­ning Day":n ai­nek­sia huu­me­veik­ko-e­lo­ku­vien pe­rus­kaa­van. Ha­pui­le­van alun jäl­keen elo­ku­va on vähällä hypätä neljän täh­den sar­jaan Ko­lum­bian kytkök­sen myötä, mut­ta kah­den vii­da­kon mah­dol­li­suu­det jäävät lo­pul­ta tut­ki­mat­ta.
Tässä esi­koi­soh­jauk­sen­sa te­kevän Da­vid Aye­rin aiem­mat me­rii­tit löy­tyvät kir­joi­tus­puo­lel­ta, missä mie­hen ti­liltä löy­tyy mm. "­Hur­japäät", "T­rai­ning Day" ja "S.W.A.T.". Tällä­kin ker­taa tun­nel­ma on kou­kut­ta­va, mut­ta in­ten­si­teet­ti jää puo­li­tie­hen eikä ta­ri­na var­si­nai­ses­ti ete­ne.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylitelty ja omalla rosoisella tavallaan komea kuva jää monin paikoin huomattavan pehmeäksi. Kohina kuuluu ilmeeseen, mutta myös lievää ylimääräistä väreilyä esiintyy. Ääniraita toistaa dialogin ja ambienttiäänet luontevan välittömästi, mutta puuroutuu hieman hakiessaan ghettobassoa. Ekstraton. (IJ)
14/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy