Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Criminal

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200497EAN: 7393834530502

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

War­ne­rin in­de­pen­dent-­tuo­tan­toa: kon­ka­ri­hui­ja­ri ot­taa kel­ta­no­kan sii­piensä suo­jaan.

War­ne­rin in­de­pen­dent-tuo­tan­toa: kon­ka­ri­hui­ja­ri (John C. Reil­ly) ot­taa kel­ta­no­kan (Die­go Lu­na) sii­piensä suo­jaan. Tar­koi­tus on myydä vää­ren­net­ty nu­mis­maat­ti­nen koh­de rik­kaal­le keräi­lijäl­le.
Con­man-ta­ri­nois­ta saa hy­viä tai huo­no­ja elo­ku­via. Tämä kuu­luu edel­lis­ten jouk­koon. Tuot­ta­ji­na hää­rivät mm. Geor­ge Cloo­ney ja Ste­ven So­der­bergh.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy