Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Erottamattomat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: A-51521 EAN: 6420201176153

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Poh­ja­lai­sen pik­ku­paik­ka­kun­nan vil­li yh-äi­ti jät­ti pik­ku­tyttönsä ja häi­pyi Tuk­hol­maan.

Poh­ja­lai­sen pik­ku­paik­ka­kun­nan vil­li yh-äi­ti (Min­na Haap­kylä) jät­ti pik­ku­tyttönsä ja häi­pyi Tuk­hol­maan. Ra­vi­he­vo­nen pot­kai­see 13-vuo­tiaak­si kas­va­nut­ta tytärtä (Ka­ne­li Jo­hans­son) päähän, ja sis­ko (Tii­na Ly­mi) pyytää ny­kyistä miestään (Jor­ma Tom­mi­la) soit­ta­maan en­ti­sel­le kump­pa­nil­leen eli ku­ten lu­ki­ja var­maan päät­te­lee­kin, sis­kol­le.
Uu­den ti­lan­teen kään­teitä vat­vo­taan ja vai­va­taan edes ta­kai­sin, eikä mitään val­mis­ta tu­le jol­lei he­vo­sen vie­mistä me­twurs­ti-teh­taal­le ei sel­lai­sek­si lue­ta. Jos ei tu­le uni silmään, ko­kei­le tätä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
11/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy