Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Siunattu

Bless the Child 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lieväs­ti au­tis­ti­nen tyttö omaa jee­sus­mai­sia ky­kyjä.

Lieväs­ti au­tis­ti­nen tyttö omaa jee­sus­mai­sia ky­kyjä. Vas­ten­mie­li­nen sa­ta­nis­mi-e­lo­ku­va, jon­ka jun­naa­va juo­ni ja töksäh­te­levät rat­kai­sut ovat kar­meaa seu­rat­ta­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei loista väreillään, mutta toimii hyvin. Tosin kaihtimet värisevät pahasti. Äänimaailma rakentuu perinteiselle kirkkomusiikille ja säikyttelyefekteille. Vaihda 5.1-ääni valikosta, jotta et vahingossa eksy DS:n armoille. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy