Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The King's man (2022)

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418603779

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kings­man-­seik­kai­lu­jen kol­mas osa pu­noo or­ga­ni­saa­tion syn­ty­ta­ri­nan kie­li pos­kes­sa vas­ten en­simmäi­sen maail­man­so­dan ta­pah­tu­mia.

Kings­man-seik­kai­lu­jen kol­mas osa pu­noo or­ga­ni­saa­tion syn­ty­ta­ri­nan kie­li pos­kes­sa vas­ten en­simmäi­sen maail­man­so­dan ta­pah­tu­mia. Buu­ri­so­dis­ta sa­tu­mai­sen suu­rie­lei­sek­si sa­la­liit­tojännä­rik­si tans­sah­te­le­va elo­ku­va on nät­ti, mut­ta lo­pul­ta tus­kin va­ka­vas­ti otet­ta­va ja vain kel­vol­li­ses­ti haus­ka ta­paus.
Tyh­jyyttään ku­mi­se­va, mut­ta kiis­tat­to­man ko­mea elo­ku­va on ta­sa­pak­su pe­rio­di­luo­kan Ja­mes Bond -seik­kai­lu. Kon­sep­ti on haus­ka, mut­ta to­teu­tus hie­man tur­han it­se­riit­toi­nen ja ta­ri­na­na kun­nian­hi­mo­ton pyt­ti­pan­nu.

Kuva

Erinomainen kuva on vakaa, terävä ja elegantin värikylläinen kaikessa periodiloistossaan. Historiallisesti miljööt on luotu miltei pakahduttavan komeasti ja ne fantastisimmatkin elementit viitseliäästi.

Ääni

Skarppi ja viitseliäs ääniraita levittää äänimaiseman vetreästi tilaan. Tunnelma jää silti jopa ensimmäisen maailmansodan juoksuhaudoissa etäiseksi ja satumaiseksi.

Ekstrat

Ekstroissa kolme koostetta (yht. 132 min.) ja redband-traileri. Lisukkeet eivät tunnu runsaasta kestosta huolimatta lisäävän paljoa elokuvakokemukseen. (IJ)
04/04/2022

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy