Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Monsterit Oy

Monsters Inc. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljä täh­teä on hie­man tiu­kas­sa: Pi­xar-yh­tiö te­ki jäl­leen haus­kan ani­maa­tion, mut­ta hie­noi­nen te­kemällä te­ke­mi­nen tun­tuu jäl­jessä.

Neljä täh­teä on hie­man tiu­kas­sa: Pi­xar-yh­tiö te­ki jäl­leen haus­kan ani­maa­tion, mut­ta hie­noi­nen te­kemällä te­ke­mi­nen tun­tuu jäl­jessä.
Tällä ker­taa ir­vail­laan sci­fi-e­lo­ku­vil­le. Ta­re Kar­va­nen on hyvä tyyp­pi, mikä aut­taa pal­jon.
E­lo­ku­va al­kaa kun­nia­no­soi­tuk­se­na 1950-lu­vun elo­ku­van al­ku­teks­tien suun­nit­te­li­ja­ne­ro Saul Bas­sil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas audiovisuaalinen tuote. Ekstroihin on tallennettu 3 min. Lintusille -animaatio, joka valittiin lajinsa parhaaksi vuonna 2001. Kohtauksia näytetään eri kielillä neljän minuutin verran. Lisäksi elokuvan lopputeksteihin sijoitetut epäonnistuneet kohtaukset voi katsoa koko ruudun versioina. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy