Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kiina-ilmiö

The China Syndrome 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­va elo­ku­va osuu suo­neen näin oi­kea-ai­kai­ses­ti.

Har­va elo­ku­va osuu suo­neen näin oi­kea-ai­kai­ses­ti. Sa­maan ai­kaan, kun elo­ku­va pyö­ri jenk­ki­teat­te­reis­sa, ta­pah­tui Th­ree Mi­le Is­lan­dil­la ydin­voi­maon­net­to­muus. Jack Lem­mo­nin ei-ko­me­dial­li­sen uran par­hai­ta roo­le­ja ydin­voi­ma­lan vuo­ropääl­likkönä. Tuot­ta­ja­na ja Kir­kin poi­ka­na 1970-lu­vul­la tun­net­tu Mic­hael Doug­las ku­vaa­ja­na ja Ja­ne Fon­da toi­mit­ta­ja­na. Jän­ni­tystä ti­hen­netään jo­pa sietämättömäl­le ta­sol­le. Lo­pus­sa on haus­ka oi­val­lus, kun voi­ma­lan dra­maat­ti­sis­ta uu­tis­ku­vis­ta siir­rytään mai­nos­tauol­le mik­roaal­touu­nien pa­riin.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy