Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Boss Baby

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.35
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112740047

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reän oma­peräi­nen ani­maa­tio­ko­me­dia pu­reu­tuu esi­koi­sen myl­ler­ryk­seen per­heen toi­sen vau­van il­maan­tues­sa ku­vioi­hin.

Vet­reän oma­peräi­nen ani­maa­tio­ko­me­dia pu­reu­tuu esi­koi­sen myl­ler­ryk­seen per­heen toi­sen vau­van il­maan­tues­sa ku­vioi­hin. Tällä vau­val­la to­sin on MBA-tut­kin­to ja sa­lai­nen agen­da.
Kuo­sil­taan mie­li­ku­vi­tuk­se­kas ja läpältään tur­val­li­sen vet­reä elo­ku­va ihas­tut­taa il­ki­ku­ri­sel­la ase­tel­mal­laan, mut­ta jää kai­kes­ta len­nok­kuu­des­taan huo­li­mat­ta hi­ve­nen va­nut­tu­neek­si ja kei­no­te­koi­sek­si esi­tyk­sek­si. Ani­maa­tioe­lo­ku­vak­si tämä myös tun­tuu ot­ta­van poik­keuk­sel­li­sen suo­raan ai­kui­set ylimmäk­si kat­so­ja­ryhmäk­seen, mo­nin pai­koin lap­set unoh­taen.

Kuva, ääni & ekstrat

Loisteliaan dynaaminen kuva toistaa yksinkertaisen puhtaan animaation moitteitta. Värikäs ja vauhdikas kuva on myös tarkkuudeltaan asiallinen, joskin kaukana terävimmistä 4K-levyistä. Anti on hyvää HD-tasoa, mutta mahdollisesti hieman ehostettua väritoistoa lukuun ottamatta juuri mikään tässä ei viitta aitoon 4K HDR:ään. Ääniraita on samaa kastia. 4K-versio on ekstraton, mutta HD-version levyltä löytyy mm. poistettuja kohtauksia ja puolentusinaa koostetta. (IJ)
04/12/2017
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy