Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Avengers

Me kostajat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­han 1960-­lu­vun tv-k­las­sik­ko­sar­jan läm­mi­telmä ot­taa mal­lia Mo­des­ty Blai­ses­ta ja ja­mes­bon­deis­ta kie­li pos­kel­la.

Van­han 1960-lu­vun tv-k­las­sik­ko­sar­jan läm­mi­telmä ot­taa mal­lia Mo­des­ty Blai­ses­ta ja ja­mes­bon­deis­ta kie­li pos­kel­la. Flop­paa. Tyy­li­la­ji on to­ki vai­kea.
Au­tot ovat tyy­likkäitä, eri­to­ten vaa­lean­si­ni­nen Ja­guar E-ty­pe ja Mi­ni Coo­per. Niistä ei elo­ku­vak­si as­ti ole ai­nek­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kannessa on väärä aika. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy