Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Braindead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Laser ParadiseKuva:
Anamorfinen 1.52*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sor­mus­ten her­ran fil­ma­ti­soi­ja­na ja Hea­ven­ly Crea­tu­res -e­lo­ku­vas­ta tu­tun Jack­so­nin su­ru­ton­ta sp­lat­ter-­huu­mo­ria.

Sor­mus­ten her­ran fil­ma­ti­soi­ja­na ja Hea­ven­ly Crea­tu­res -e­lo­ku­vas­ta tu­tun Jack­so­nin su­ru­ton­ta sp­lat­ter-huu­mo­ria. Ve­ri lentää enemmän kuin kon­sa­naan gen­ren il­keim­missä teok­sis­sa. Vaik­ka huu­mo­ria tar­jo­taan es­tot­to­mas­ti, tas­ma­nia­lai­sen tap­pa­ja-a­pi­nan le­vittämässä zom­bei­lus­sa riittää myös vat­sanvä­ris­tyk­siä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitasoinen kuva ja ääniraita. Valikot saavat käyttäjän hermoromahduksen partaalle, jos fysiologisesti suolenpätkiä sietäisikin. Järjestys menee niin, että ensiksi valitaan englanti ja vasta sitten 5.1-ääni. Ekstrana muiden julkaisusarjan elokuvien trailereita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy