Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ei rikosmielessä

Absence of Malice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 89823  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Paul New­man tar­joi­lee Ch.

Paul New­man tar­joi­lee Ch. Pic­hon La­lan­dea Sal­ly Fiel­dil­le, vaik­ka toi­mit­ta­ja on kir­joi­tel­lut perättö­miä väit­teitä op­por­tu­nis­ti­sen mur­ha­tut­ki­jan (mai­nio Bob Ba­la­ban) ujut­ta­ma­na. Ta­ri­na me­dian hyväk­sikäytöstä puo­lin ja toi­sin. In­hi­mil­li­sissä puit­teis­sa py­syt­te­levää juo­nit­te­lua — me­dian ai­heut­ta­mia kär­si­myk­siä on har­voin ku­vat­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Laimeat värit, pehmeähkö kuva. Tasojen värähtelyä, joka on kuitenkin rauhallista. Miellyttävä kuva muuten. Dialogipainotteinen ääniraita. Poistettu kohtaus, jossa Newman joutuu hankaluuksiin pankin kanssa. 31 min. dokumentti, traileri ja biografiat.

Tekijät

Ohjaaja: Sydney Pollack
Pääosissa: Paul Newman Sally Field Bob Balaban
Tarina: Kurt Luedtke
Kuvaus: Owen Roizman
Musiikki: Dave Grusin

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy