Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Flight of the Phoenix

Flight of the Phoenix – aavikkolento 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2004Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200299EAN: 7391772578440

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­mai­lun har­ras­ta­jat lie­nevät in­nois­saan Ro­bert Ald­ric­hin klas­sik­koe­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­sios­ta.

Il­mai­lun har­ras­ta­jat lie­nevät in­nois­saan Ro­bert Ald­ric­hin klas­sik­koe­lo­ku­van uu­sin­ta­ver­sios­ta. Fairc­hild C-82 on vaih­tu­nut uu­dem­paan mal­liin ja Sa­ha­ra Go­biin.
Öl­jyn­po­raa­jia kul­jet­ta­va ko­ne te­kee pak­ko­las­kun kes­kel­le au­tio­maa­ta. Eri­pu­rai­nen ryhmä yrittää pe­las­tau­tua.
Pak­ko­las­ku on to­teu­tet­tu eri­no­mai­ses­ti, mut­ta näyt­te­lijöi­den ke­mia tök­kii pa­han­lai­ses­ti. Sil­ti selväs­ti mai­net­taan pa­rem­pi ko­ko­nai­suu­te­na. Pe­rus­tuu El­les­ton Tre­vo­rin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita ja triviaraita, mutta ei DVD:n 42 min. dokumenttia, 10 min. pidennettyjä kohtauksia tai 5 min. poistettuja kohtauksia kommentein. (PS)
06/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy