Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Critters Attack!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112751333

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pörröi­set pu­riai­set ul­koa­va­ruu­des­ta las­keu­tu­vat kes­kel­le ame­rik­ka­lais­ta lä­hiötä, jon­ka asuk­kien elo on siitä läh­tien hius­kar­van va­ras­sa.

Pörröi­set pu­riai­set ul­koa­va­ruu­des­ta las­keu­tu­vat kes­kel­le ame­rik­ka­lais­ta lä­hiötä, jon­ka asuk­kien elo on siitä läh­tien hius­kar­van va­ras­sa.
80-lu­vun kau­hue­lo­ku­val­ta mais­tu­va ja hai­se­va B-e­lo­ku­va on kä­si­nuk­ke­mai­sia otuk­sia myö­ten hölmö, mut­ta tämän täy­sin tie­dos­taen. Tämä on kuin Grem­lin­sin suo­raan vi­deol­le teh­ty rein­kar­naa­tio, jos­sa pla­gioin­ti ot­taa nis­ka­len­kin kun­nia­no­soi­tuk­sis­ta, mut­ta jo­kin epä­pyhässä so­pas­sa viih­dyttää sil­ti. Ky­se on­kin it­se asias­sa vuo­den 1986 elo­ku­van ”C­rit­ters” re­boo­tis­ta saa­gas­sa, jos­sa tämä on jo vii­des elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti tasokas digivideokuva on moitteetoman terävä ja vakaa. Väritoisto on karkeaa, mutta yhdenmukaista elokuvan läpi. Ekstroissa kommenttiraita valikoituihin kohtauksiin (6 min.) ja kolme koostetta (yht. 17 min.). Mukana on myös muiden elokuvien mainoksia, mutta ei tämän elokuvan traileria. (IJ)
23/03/2020

Tekijät

Ohjaaja: Bobby Miller
Pääosissa: Tashiana Washington Dee Wallace
Tarina: Scott Lobdell

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy