Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Voro-Jack

Divorcing Jack 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.87*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vo­ro-­Jack ker­too bel­fas­ti­lai­sen leh­ti­mie­hen ku­jan­juok­sus­ta po­lii­tik­ko­jen, ää­ri­ryh­mien ja nais­ten ah­dis­tel­les­sa.

Vo­ro-Jack ker­too bel­fas­ti­lai­sen leh­ti­mie­hen (tie­tys­ti juop­po ja nai­siin­me­nevä) ku­jan­juok­sus­ta po­lii­tik­ko­jen, ää­ri­ryh­mien ja nais­ten ah­dis­tel­les­sa. Na­ked-e­lo­ku­vas­ta tut­tu Da­vid Thew­lis suo­riu­tuu bra­vuu­ri­no­mai­ses­ti.
Haus­kaa ko­hel­lus­ta, jol­la on taus­ta­naan to­del­li­suus. Mai­nio elo­ku­van ni­mi, jol­la on har­vi­nai­sen hyvä suo­men­nos. Ei kui­ten­kaan pal­jas­te­ta mik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

BBC-elokuvan televisiomaista kuvan tarkkuutta. Kuva hypähtää parissa kohtaa pahanlaisesti. Ei anamorfinen, mutta kirkas ja terävä. Kuvasuhde ilmoitetaan kannessa väärin. Ekstroina ohjaajan ja näyttelijöiden haastatteluja, traileri ja biografiat. Näyttävä ulkoasu. Hauskat punakeltaiset spiraalit sisäkannessa ja levyssä. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: David Caffrey
Pääosissa: David Thewlis
Tarina: Colin Bateman
Kuvaus: James Welland
Musiikki: Adrian Johnston

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy