Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuolleiden aamunkoitto - Director’s Cut

Dawn of the Dead - Director’s Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 109402EAN: 6420201163757

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­hintään­kin te­hok­kaas­ti al­ka­va uu­sin­ta­ver­sio Geor­ge A. Ro­me­ron zom­biek­las­si­kos­ta ei pai­no­ta ku­lut­ta­mi­sen kri­tiik­kiä yhtä pal­jon, mut­ta osuu kui­ten­kin edel­leen maa­liin­sa.

Vä­hintään­kin te­hok­kaas­ti al­ka­va uu­sin­ta­ver­sio Geor­ge A. Ro­me­ron zom­biek­las­si­kos­ta ei pai­no­ta ku­lut­ta­mi­sen kri­tiik­kiä yhtä pal­jon, mut­ta osuu kui­ten­kin edel­leen maa­liin­sa. Kai­ken maail­man krääsän kes­kellä pe­ru­sar­voik­si nou­se­vat tur­val­li­suus ja lä­hei­syys. En­nen kaik­kea yh­teis­kun­tajär­jes­tyk­sen ohut pin­ta­si­laus ja me­nes­tyvän golf­fa­ri-luo­kan naii­vi it­sek­kyys nou­se­vat aiem­paa kou­riin­tun­tu­vam­min esil­le.
Day of the Dea­dis­ta tut­tu mi­li­ta­ris­mi maus­taa kei­tos­ta. Elo­ku­vaa voi suo­si­tel­la myös osak­si isyys­val­men­nus­ta. Viit­taa Ala­moon sha­kin avul­la. Lop­pu­teks­tit kan­nat­taa kat­soa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuvailmaisu tasapainottelee tarkkuuden ja aihepiirin vaatiman rosoisuuden välillä. DTS-raita on selvästi tuhdein, eikä vain desibelien vuoksi. Ekstroissa lyhyt ohjaajan intro, 21 min. uutisreportaasi, 8+6+7 min. dokumentit, 16 min. kotivideo ja viisi poistettua kohtausta. Huomaa cameot muutamalta alkuperäisessä versiossa esiintyneeltä, mm. Tom Savinilta. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy