Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Welcome to Me

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083036072

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Per­soo­nal­li­suushäi­riöstä kär­sivä nai­nen voit­taa lo­tos­sa 86 mil­joo­naa dol­la­ria ja päättää eheyttää elämänsä ryh­tymällä oman TV-­talks­hown­sa juon­ta­jak­si.

Per­soo­nal­li­suushäi­riöstä kär­sivä nai­nen (K­ris­ten Wiig) voit­taa lo­tos­sa 86 mil­joo­naa dol­la­ria ja päättää eheyttää elämänsä ryh­tymällä oman TV-talks­hown­sa juon­ta­jak­si. 150.000 dol­la­ria jak­sol­ta mak­sa­va roo­li­leik­ki on ehkä kaik­kien ai­ko­jen kal­lein­ta ja jul­ki­sin­ta te­ra­piaa, mut­ta yllättäen se tun­tuu toi­mi­van sekä te­ra­pia­na että viih­teenä.
Re­nee Zel­lwe­ge­rin täh­dittämästä "­Nur­se Bet­ty":stä muu­ta­man as­ke­leen ver­ran koh­ti sa­maa kie­lek­keen reu­naa jat­ka­va draa­ma­ko­me­dia on epä­ta­sai­nen, mut­ta myös oma­peräi­nen tai­pa­le. Täh­tensä oik­ku­jen mu­kaan vyö­ryvät tem­pauk­set hei­lu­vat jos­sa­kin hämärän ra­ja­mail­la, mut­ta kai­kes­sa hul­luu­des­sa tun­tuu ole­van syynsä. Ala­vi­rit­tei­nen elo­ku­va on lo­pul­ta yhtä pal­jon draa­ma kuin ko­me­dia­kin ole­mat­ta suo­ra­nai­ses­ti kum­paa­kaan, mut­ta kui­van huu­mo­rin nuo­ral­la­tans­sis­ta tämä on pas­se­li esi­merk­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvät kuva ja ääni ovat molemmat asiallisen pidättäytyneitä. Ekstraton. (IJ)
20/08/2015

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy