Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Negotiator

Neuvottelija 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
VC-1 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100943EAN: 5051895025376

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pant­ti­van­ki­ti­lan­tei­den neu­vot­te­lus­pe­sia­lis­ti Sa­muel L. Jack­so­nia yri­tetään la­vas­taa li­kai­sek­si kytäk­si, mut­ta tämä ei suos­tu va­joa­maan kan­vei­siin il­man tais­te­lua.

Pant­ti­van­ki­ti­lan­tei­den neu­vot­te­lus­pe­sia­lis­ti Sa­muel L. Jack­so­nia yri­tetään la­vas­taa li­kai­sek­si kytäk­si, mut­ta tämä ei suos­tu va­joa­maan kan­vei­siin il­man tais­te­lua. Mies pistää kai­ken am­mat­ti­tai­ton­sa pe­liin pal­jas­taak­seen syyl­li­set, vaik­ka se tar­koit­taa­kin ra­jan ylittä­mistä, jon­ka toi­sel­la puo­len on vain ajan ky­sy­mys en­nen kuin en­ti­set — mädät ome­nat tai vain työtään te­kevät — työ­ka­ve­rit päästävät hä­nestä il­mat pi­hal­le.
A­ja­tuk­sel­la kynäil­ty jännä­ri löytää li­haa ka­lu­tus­ta ta­ri­nas­ta ja luo upeas­ti tun­nel­maa osin haa­voit­tu­val­la, die­hard­mai­sel­la miljööllä, mut­ta en­nen kaik­kea kah­den il­miömäi­sen näyt­te­lijän, Sa­muel L. Jack­so­nin ja Ke­vin Spa­ceyn, kaut­ta. Oma osan­sa on myös Grae­me Re­vel­lin is­kevällä ää­ni­rai­dal­la ja taus­ta­mai­se­man tar­joa­val­la Chi­ca­gol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, upean filmimäinen ja hallittu kuva pysyy hyvin toiminnassa mukana savusta, kaihtimista ja moninaisista valaistusolosuhteista huolimatta. Erottelevuuden osalta anti ei ole referenssimateriaalia, mutta helposti kiitettävää tasoa kuitenkin. Mukaansatempaavan energinen ääniraita loistaa musiikin käytössä ja toistaa myös dialogin ja tehosteet uskottavasti. Ekstroissa making of -dokumentti (17 min.), pari tositarinaa neuvottelijoiden työstä (7 min.) ja traileri. (IJ)
02/02/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy