Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Neighbor for sale

Everything for Sale 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 267738EAN: 5706141782748

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Laura Dern jää turhaksi sivuhahmoksi vanhana koulukaverina
Laura Dern jää turhaksi sivuhahmoksi vanhana koulukaverina
Will Ferrell
Will Ferrell
Naapurit Will Ferrell ja Rebecca Hall
Naapurit Will Ferrell ja Rebecca Hall

Elokuva

O­ma­laa­tui­nen elo­ku­va mie­hestä, jo­ka me­nettää sa­man päivän ai­ka­na työnsä, vai­mon­sa ja ta­lon­sa.

O­ma­laa­tui­nen elo­ku­va mie­hestä, jo­ka me­nettää sa­man päivän ai­ka­na työnsä, vai­mon­sa ja ta­lon­sa. Omal­la nur­mi­kol­laan kaik­kien ta­va­roi­den­sa kans­sa telt­tail­les­sa elämä al­kaa kui­ten­kin jo­ten­kin luo­via ta­kai­sin oi­keil­le uril­leen.
Pie­nellä vii­den mil­joo­nan dol­la­rin bud­je­til­la teh­ty elo­ku­va on vir­kistävä se­koi­tus su­ru­mie­listä draa­maa ja ko­ko ase­tel­man ä­lyttö­myy­destä väistämättä nou­se­vaa ko­me­diaa. Will Fer­rel­lin ural­la elo­ku­va edus­taa har­vi­nai­sem­pia draa­ma­roo­le­ja, jon­ka lä­hin naa­pu­ri löy­tyy ko­me­dias­ta "Ai­dos­ti ou­toa". Sym­paat­ti­sen epäon­nis­tu­jan, jol­lai­nen Fer­rell tässä on, ede­sot­ta­muk­sil­le on ul­ko­puo­li­se­na help­po he­ko­tel­la, vaik­ka ko­miik­ka syn­tyy­kin hy­vin pie­nistä asiois­ta.
D­raa­man osal­ta elo­ku­va jää sitä vas­toin jä­sen­tymättömäk­si epi­so­dik­si — pa­lak­si ab­sur­dia elämää, jon­ka pää­te­pis­te jää lei­ju­maan jon­ne­kin ho­ri­sont­tiin. Miestä aut­ta­va pik­ku­poi­ka (Ch­ris­top­her C. J. Wal­la­ce) on hyvä ai­sa­pa­ri ja ehkäpä elo­ku­van ai­noa hah­mo, jon­ka elämä on oi­keas­ti rai­teil­laan. Naa­pu­riin il­man miestään muut­ta­va rou­va (Re­bec­ca Hall) tuo draa­maan pal­jon mah­dol­li­suuk­sia, mut­ta nämä jä­tetään pitkäl­ti il­maan. Ja it­se pääo­san ka­ve­riin ei lo­pul­ta päästä tu­tus­tu­maan siinä mää­rin että jat­kos­ta oli­si mitään lu­pauk­sia. Elämässä mikään ei to­ki ole var­maa tai yk­sin­ker­tais­ta, jo­ten sikä­li rat­kai­su lisää ta­pah­tu­mien elämän­ma­kui­suut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja seesteinen, mutta ongelmaton ääniraita. Ekstraton, mikä on harmi, sillä olisi ollut mielenkiintoista kuulla mainospuolelta elokuviin siirtyneen ohjaajan mietteittä esikoiselokuvastaan tai selostusta elokuvan ja sen pohjalla olevan Raymond Carverin novellin "Why Don't You Dance?" eroista. (IJ)
04/10/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy