Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dark Star – pimeä tähti

Dark Star 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 69 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: V-02448

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Car­pen­te­rin de­byy­tissä ei am­mus­kel­la her­ne­pys­syillä.

John Car­pen­te­rin de­byy­tissä ei am­mus­kel­la her­ne­pys­syillä. Sa­tii­ri­nen sci­fi-ta­ri­na ker­too Dark Star -a­va­ruu­sa­luk­sel­la ope­roi­vis­ta ast­ro­nau­teis­ta, joi­den tehtävänä on räjäy­tellä pla­neet­to­ja eri puo­lil­la maail­man­kaik­keut­ta.
To­del­lis­ta hal­pa­tuo­tan­toa, ja ehkäpä on­nis­tu­nein­ta sel­lais­ta. Huo­mio­nar­vois­ta on pie­ni­muo­toi­sen ko­me­dian osu­vuus. Oh­jaa­ja­han ei myö­hemmällä ural­laan kun­nos­tau­tu­nut minään suu­re­na hu­mo­ris­ti­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on suttuinen, kohinainen ja rakeinen kuten alkuperäiskuvakin. Hieman parempi kuitenkin kuin Fabulousin R1-versiossa. Uusi miksaus syventää jonkin verran ääni-ilmaisua. R1-versio oli mono. Ekstroissa biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy